Sedmi Jamatlon je številnim udeležencem iz vse Slovenije ponovno ponudil najbolj neobičajno adrenalinsko preizkušnjo, ki si jo lahko zamislijo pod zemljo. V rudniški jami. Z ovirami. V dobri družbi in s Perkmandeljcem.

Bil je vroč, vznemirjenja poln dan, ki je jamatlonce po končani preizkušnji navdal s pravim zadovoljstvom in dobro voljo. Zaposleni iz obeh podjetij smo se z veseljem udeležili dogodka. Izoblikovali smo dve ekipi in si nadeli ime Papirniške strele ter Muflonski gromi. Letošnja 5,5km dolga trasa z ovirami je obsegala pot po hrastniškem rudniku in se končala v Trbovljah kjer smo imeli knapovsko malico, se pomerili v metu bata škornja v kulmkišto in si z ekskluzivno vstopnico lahko še pred uradno otvoritvijo prvi ogledali Virtualni muzej rudarstva 4. dritl v katakombah Delavskega doma Trbovlje.

jamatlon-2017-bk-web-skupno

Z ogromno dobre volje, adrenalina in zabave smo skupaj uspešno premagali vse ovire in tako preživeli čudovit dan, ki nam bo še dolgo ostal v lepem spominu. Se že veselimo Jamatlona 2018!

 

Nazaj na novice