Radeče, 19.1.2021

Radeče papir nova, d.o.o. s ponosom predstavlja HP Indigo certificiran papir za tisk s digitalnimi tiskalniki HP Indigo Digital Presses (HP Indigo 12000, HP Indigo 10000, HP Indigo 5000, HP Indigo7000 in multishot) za generacije S2, S3 in S4.

Uspeh naše razvojne ekipe nam je odprl vrata na rastoč trg digitalnega varnostnega tiska, v katerem vidimo veliko priložnost.

HP Indigo Digital Presses prestavljajo nov način digitalnega varnostnega tiska. Deluje s pomočjo posebnih electro-liquid barv, ki za dober tisk potrebujejo papir narejen s posebnim premazom. Za tisk s takšnimi tiskalniki smo v Radeče papir nova, d.o.o. razvili poseben papir, ki omogoča odličen tisk in uporabo vseh zmogljivosti varnostnega tiska HP Indigo Digital Presses. Z HP Indigo digitalnimi tiskalniki je možno tiskati le na papir z posebnim premazom, če premaza ni, se barva ne bo uspešno prijela materiala. Dober premaz lahko izboljša odtis, kvaliteto slike, mehanske in kemične lastnosti tiska.

V Radeče papir nova, d.o.o. proizvajamo HP Indigo certifed UV nevtralen papir v gramaturah 65gsm to 110gsm. Varnostni elementi vključujejo UV, večbarvne in vidna vlakna. Vodni znak in kemično občutljivost na različne reagente. Možna je izbira med različnimi formati pol.

Ponosni smo, da je bil naš papir vključen v predstavitev HP Indigo Security Printing Masterclass Live med 19. in 21. januarjem 2021.

https://lnkd.in/dgfRehc

https://lnkd.in/dNiZNHg

1612181491633