Radeče, 29.5.2020

Novi papir z antibakterijsko zaščito predstavlja pomembno novost v družini izdelkov R Copy Paper® za vsakodnevno pisarniško in domačo uporabo.

Bakterije so naši stalni nevidni spremljevalci. Mnoge od njih so patogene in posledično vodijo v bolezni. Lažji, kot je prenos bakterij, hitrejše je njihovo širjenje. Materiali, kot je papir, lahko postanejo potencialne točke prenosa za njihovo širjenje. Omejevanje širjenja bakterij je pomembno predvsem za osebe z oslabljenim imunskim sistemom, ki so še posebej izpostavljene tveganju za nastanek okužb.

Uporabo antibakterijskega papirja priporočamo za tisk in kopiranje dokumentov, ki prehajajo iz rok v roke številnih ljudi: v zdravstvu, laboratorijih, gostinstvu, izobraževanju in državnih ter lokalnih institucijah.

Med proizvodnjo je papirju dodana antibakterijska zaščita, za zanesljiv in trajen protimikrobni učinek proti velikemu številu bakterij. Antibakterijski papir je odporen na gram negativne, gram pozitivne in na antibiotike odporne bakterije, npr. MRSA.

 

Dodatne informacije:

Branko Ključevšek, Vodja prodaje, branko.kljucevsek@radecepapir.si, 051 277 783

Metka Rozman, Prodajni predstavnik, metka.rozman@radecepapir.si, 051 277 841

Maruška Cerar Bebar, Prodajni predstavnik, maruska.cerar.bebar@muflon.si, 041 605 400