Predstavljamo idealno rešitev za tiste obiskovalce zaprtih javnih prostorov, ki so pozabili svojo masko, jo izgubili ali pa bi jo želeli zamenjati. Maske za enkratno  uporabo in kratek čas nošenja lahko gostom ponudite ob vhodu v vaše prostore, poleg razkužila za roke.

Uporaba cenovno zelo ugodnih mask je enostavna in okolju prijazna: masko povlecite iz pakiranja in odtrgajte po perforaciji, dvakrat prepognite na označenih mestih, namestite na obraz in razprite čez nos in brado. Biorazgradljivo masko po uporabi ustrezno odvrzite.

V nasprotju z zaščitnimi maskami, ki za namestitev uporabljajo elastike, se samolepilne maske nameščajo s pomočjo dermatološko potrjenega lepila. Ker ne vsebujejo elastik za nameščanje bistveno manj obremenjujejo okolje.

Maske, izdelane iz papirja iz čistih bombažnih vlaken nudijo zaščito ustnega in nosnega predela obraza. Na voljo so v roli.

Idealna rešitev za kratke obiske zaprtih prostorov. Video z navodili za uporabo je na voljo na tej povezavi, predstavitev v pdf datoteki pa na tej.

Dodatne informacije:

Darin Repič, Prodajni predstavnik, darin.repic@muflon.si, 041 633 973

Metka Rozman, Prodajni predstavnik, metka.rozman@radecepapir.si, 051 277 841

Maruška Cerar Bebar, Prodajni predstavnik, maruska.cerar.bebar@muflon.si, 041 605 400