nfc_splet-01-01-01

Radeče, 19. december 2019 – Digitalne poslovne vizitke, ki sicer izgledajo kot povsem običajne papirnate vizitke, omogočajo pošiljanje kontaktnih podatkov iz vizitke v mobilne naprave. Obe napravi morata biti tesno skupaj, oddaljeni le nekaj centimetrov. Očem skrit NFC čip je integriran v papir in za posredovanje informacij ne potrebuje lastnega vira napajanja.

NFC vizitke ponujajo številne prednosti. Čipi, ki so v vizitkah omogočajo zapis raznovrstnih vsebin: od vaših najbolj aktualnih vsebin in spletnih povezav, promocijskih vsebin, do vaših lokacij. Osnovni namen poslovnih vizitk z NFC čipom je predvsem omogočiti hitro shranjevanje kontakta v mobilni telefon. In kar je najpomembneje: ko se enkrat vaša kartica dotakne mobilnika druge osebe, se vaš kontakt doda v imenik njihovega mobilnika, zato ni skrbi, da bi izgubili vaše kontaktne podatke.

Primeri uporabe NFC čipov:

Na čip lahko shranite svoje kontaktne podatke, povezavo na stran Facebook, LinkedIn ali Instagram, povezavo do aplikacije, registracijski obrazec za prijavo na e-novice, kupon za popust, direktno povezavo za klic, besedilno sporočilo ali e-pošto …

Naša poslovna vizitka je pripravljena s čipom, ki je primerne velikosti za shranjevanje podatkov, ki so primerni za shranjevanje vCard. Po želji lahko te podatke enostavno spreminjate z eno od aplikacij NFC tools, ki jih poiščete na spletu.

Tehnični podatki čipov za poslovne vizitke:

  • Programiran NFC čip bo sprožil aktivnost zgolj z dotikom mobilnega telefona.
  • Dimenzije: Standardna velikost vizitke 88*55mm, 90*50 mm ali po naročilu.
  • Čipi so programirani po dogovoru ali pripravljeni za programiranje.
  • Za programiranje se uporabljajo dostopne aplikacije iz spleta (npr. NFC Tools)
  • Čip: glede na zahtevo vsebine; primeren čip za vizitke za vse kontaktne podatke vključno s spletno stranjo podjetja.
  • Vsebino spomina je mogoče zakleniti s ključem.
  • Deluje z NFC kompatibilnimi mobilnimi napravami.
  • Možnosti vsebine: spletna stran podjetja, kontaktni podatki, e-pošta, video povezava, povezava do datoteke ali aplikacije, povezava do družbenih omrežij, zemljevid določene lokacije itd.
  • Naše priporočilo vsebine: kontaktni podatki za enostavno shranjevanje podatkov v mobilni telefon.

Za vse dodatne informacije o NFC vizitkah smo vam na voljo na spodnjem kontaktu. Veselimo se vašega odziva!

Muflon, d.o.o., Titova 99, 1433 Radeče / Nataša Zabukošek Plauc, natasa.plauc@muflon.si, telefon 03 568 06 30.

Dokumentacija:

 

O podjetju: Družba Muflon, d.o.o. je s proizvodnjo izdelkov iz papirja in kartona zanesljiv partner uporabnikom samolepilnih papirjev in folij, zaščitnih papirjev, grafičnih proizvodov ter izdelkov iz papirne konfekcije. Družba je eden izmed vodilnih proizvajalcev samolepilnih materialov v Srednji Evropi. Njena krovna družba Radeče papir nova, d.o.o. proizvaja, trži in razvija večnamenski pisarniški in tehnični papir, karton ter zaščiteni in vrednostni papir.