Krško, 6. junij 2017 – 3 zlata, 5 srebrnih in 2 bronasti priznanji je danes podelila  GZS-OZ Posavje najboljšim inovacijam v regiji. Najbolje ocenjene inovacije bodo kandidirale za priznanja na nacionalni ravni, ki bodo podeljena v okviru Dneva inovativnosti 27. septembra.

GZS Območna zbornica Posavje, Krško in njena Komisija za ocenjevanje inovacij ima v svojem delu postavljen cilj uveljavljanja inovacijske dejavnosti kot gibala trajnostnega razvoja gospodarstva in pospeševanje podjetništva. Tako je letos že štirinajstič objavila Razpis za najboljše inovacije GZS Območne zbornice Posavje, Krško za leto 2017.

gr843367

Veseli nas, da sta med prejemniki priznanja tudi naša podjetja Muflon in Radeče papir nova. In sicer smo v podjetju RPN prejeli zlato priznanje za inovacijo NIR fluorescentna zaščita v papirju z zaščitami – inovatorja: Barbara Sušin in Katarina Bašnec. V Muflonu pa smo prejeli bronasto priznanje za inovacijo Kontrola navijanja 0,14mm INOX žice na 10mm debelo INOX šibko s štetjem ovojev na celotni dolžini  inovator: Benjamin Kampuš.

Iskrene čestitke vsem podjetjem in inovatorjem!

Vir: www.gzs.si

 

Nazaj na novice